Cluj-Napoca, 23 aprilie 2021: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și compania aeriană Blue Air anunță astăzi, 23 aprilie 2021, lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca – Paris Charles de Gaulle. Conexiunea cu importantul hub european, reprezintă o noutate pentru Aeroportul Internațional Cluj, facilitând accesul pasagerilor la numeroasele conexiuni oferite spre întreaga lume. 

Paris – Charles de Gaulle este cel mai mare aeroport al Franței și al doilea din Europa, întrucât la nivelul anului 2019 a fost tranzitat de peste 76 milioane de pasageri. Situat la doar 25 kilometri de centrul Parisului, călătoria de la aeroport până în capitala Franței, durează aproximativ 45 de minute. 

Legătura aeriană care se stabileşte astăzi de pe principalul aeroport regional al României cu unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene ale lumii, va aduce o mai bună conectivitate pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj-Napoca, consolidând astfel legătura aeriană între Transilvania și Franța iar mai departe către numeroase destinații europene și internaționale. 

Zborurile spre destinaţia Paris Charles de Gaulle vor fi operate cu 2 frecvenţe/săptămână,  după programul următor:  

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare 

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Blue Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic – și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile. 

 

Zborurile sunt disponibile spre vânzare accesând site-ul www.flyblueair.com. 

***  coral