Primăria comunei Chinteni organizează primul maraton de vaccinare din mediul rural, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 Chinteni. Maratonul va avea loc în perioada 22-23 mai, iar locuitorii vor fi vaccinați atât cu serul Pfizer, cat ți cele produse de Moderna sau Astazeneca. Potrivit edilului Lucia Suciu, a o suta persoană va fi premiată.

"Primul maraton al vaccinării în mediul rural, cu serul PFIZER, va avea loc în perioada 22 -23 mai 2021, în intervalul orar 08:00 – 24:00, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 Chinteni, strada Unirii, nr. 206.

Pe lângă cele două fluxuri de vaccinare preexistente, pentru serurile Moderna și AstraZeneca, vor funcționa încă trei fluxuri de vaccinare cu serul PFIZER. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări.

De mai bine de un an tânjim după o viață normală. De mai bine de un an am uitat să ne îmbrățișăm și cam tot de atâta timp bunicii și părinții noștri ne așteaptă cu dor acasă.

Primăvara e mai mult decât magie, iar aerul său proaspăt și plin de miresme merită respirat cu toată ființa noastră.

Haideți să îndrăznim să facem un mare pas spre normalitate!

Haideți să ne îmbrățișăm bunicii și părinții fără teamă, haideți sa respirăm mireasma primăverii fără mască, HAIDEȚI LA VACCINARE!!!

O echipă medicală minunată, dedicată și profesionistă, care nu s-a dezmințit nici o clipă, este pregătită pentru ca procesul vaccinării să decurgă în cele mai bune condiții.

A O SUTA PERSOANĂ VACCINATĂ VA FI PREMIATĂ!

Vă rugăm să ne sprijiniți în popularizarea acestei acțiuni și să nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți vreo nelămurire, la numărul de telefon 0264-271803!

ȘI NOUĂ NE PASĂ ȘI NOI PUTEM!!!", arată primărița Lucia Suciu pe pagina personală de Facebook. coral