Rona Hartner a transmis primul mesaj dupa operatia suferita. Artista a multumit tuturor urmaritorilor sai si le-a spus sa continue sa se roage pentru sanatatea sa.
Cum se simte acum si ce au declarat medicii?

Cantareata a venit in Romania doar pentru a participa la un show, mai exact „Scena misterelor”, difuzat de Antena 1. Dupa starile de rau pe care le-a acuzat, a ajuns la spital de urgenta. Rona Hartner a fost diagnosticata cu tumora pe colon. Cum se simte acum si ce au declarat medicii?
Rona Hartner, mesaj dupa operatie!

„Multumesc frumos din partea voastra am simtit valuri de rugaciune. Va rog sa continuati! Multumesc!”, a fost mesajul Ronei Hartner, de pe o retea de socializare.

Medicul Tudor Ciuhodaru, care au operat-o pe artista, a facut primele declaratii despre starea sa.

„Din pacate vorbim despre o afectiune insidioasa, o afectiune care nu vorbeste, nu se aude, dar atunci cand se manifesta poate fi letala. Vreau sa insist pe rolul esential al evaluarilor periodice. Poate ca vorbim despre o jena abdominala, tulburari de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afectiuni. Este o operatie complicata, colegii mei incearca sa evalueze aceasta patologie tumorala, se pot face teste chiar in timpul operatiei. In functie de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul pentru Star Magazin.

Rona Hartner, mesaje emotionante de la fani, dupa operatie.

„Rona, am vazut acum despre probleme tale de sanatate. Imi pare sincer rau si iti doresc din inima toata sanatatea din lume. Tu esti o femeie cu credinta, puternica si optimista. Ma rog sa treci cu bine peste (daca te ajuta cu ceva, sa stii ca si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu tumorile astea de ceva ani sunt tinute sub observatie medicala si e bine ) multe imbratisari ”

„Sanatate multa, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa trimita ingerii sa te insoteasca la tot pasul. ”

„Ma rog incontinu pentru tine, draga mea! Tu esti intruchiparea femeii adevarate. Esti pansamentul sufletului meu, cu muzica si talentul tau! Vei fi bine, Dumnezeu asculta rugaciunile noastre! Iti daruiesc unde de energie pozitiva! Te admir si te respect, Rona!!”

coral