Regina Elisabeta a anunțat care este dorința ei cea mai mare, la începutul acestui an. Vestea i-a surprins pe mulți, inclusiv pe Prințul Harry, care nu a știut cum să reacționeze în primă fază.

Prințul Harry nu va asista la încoronarea Prințului Charles

Regina Elisabeta a anunța că vrea ca soția Prințului Charles, Camila Parker – Bowles, să devină Regină consoartă atunci când Charles va urca pe tron. Prințul Harry a rămas surprins atunci când a auzit decizia Reginei Elisabeta.

A fost atât de surprins încât a decis să nu participe la ceremonia de încoronare a tatălui său, dacă aceasta va avea loc la Westminster Abbey, deoarece tot acolo se află sicriul mamei sale, Prințesa Diana. Tina Brown susține că, de fapt, Prințul Harry nu o suportă pe mama lui vitregă.

„Nu vrea ca Camilla să fie regină, este foarte supărat că se întâmplă acest lucru. Nu a făcut pace cu asta și probabil că nu o va face niciodată”, spune autoarea.

Paul Burrell, fostul majordom al Dianei, este de părere că există șanse mari ca Ducele de Sussex să o menționeze pe Camilla în următoarea următoarea lui carte.

„După ce s-a aflat că ea a fost implicată în căsătoria părinților săi ,apoi a intrat în pielea Dianei ca soție a lui Charles, bănuiesc că aceasta va fi în vizorul lui, așa că aș spune că Harry este gata să dezvăluie orice secet al Camillei.

Deja a spus că îi place serialul The Crown , care a pictat-o ​​pe Camilla drept o mamă vitregă rea. Inutil să spun că, dacă va face acest lucru, Charles, 73 de ani, „va fi livid”, a remarcat Burrell.

Disputa dintre Prințul Harry și Camila Parker – Bowles

Mai mult de atât, o persoană din interior susține că Harry a avut mereu un conflict cu soția Prințului Charles, deoarece aceasta ar fi intervenit în familia sa.

„Și-a băgat ghearele și nu l-a lăsat nicio clipă pe tata. De aceea a murit mama, pentru că a fugit la Paris în loc să fie în siguranță cu familia ei”, i-ar fi spus el unui prieten.

De asemenea, altcineva și-a amintit de comportamentul Prințului Harry în preajma mamei sale vitrege.

„Nu a fost amabil cu Camilla . Aceasta este femeia care i-a luat locul regretatei sale mame, iar Harry nu a fost pregătit să o primească ca viitoare mamă vitregă. Era adesea prea politicos și, în general, rece cu Camilla”, relatează okmagazine.ro.

„Și cu cât a aflat mai multe despre aventura tatălui său cu ea, cu atât s-a îndepărtat mai mult.. Lui Harry i-au luat ani de zile să o accepte, dar, ca și William, pe măsură ce a crescut și-a dat seama că fericirea tatălui său trebuie să fie înaintea propriilor sentimente”. coral