Obisnuita sa fie rasfatata, Bianca Dragusanu nu se dezminte! Recent, superba blondina l-a transformat in valet pe un reprezentant al sexului tare. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt senzationale!

Bianca Dragusanu are un succes incredibil la barbati! Dupa celebritati precum Victor Slav, Tristan Tate sau Alex Bodi, a venit randul unui necunoscut sa-i faca pe plac vedetei.

Cu cateva zile in urma, Bianca Dragusanu a iesit in oras, hotarata sa faca shopping. Imbracata sexy, cu abdomenul la vedere, blondina a mers intr-un supermarket din Capitala.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, aceasta a umplut rapid cateva pungi cu produsele de care avea nevoie. La finalul sesiunii de cumparaturi, dornica sa nu depuna vreun efort suplimentar, vedeta a reusit sa-l faca pe un angajat al magazinului respectiv sa-i care plasele pana la masina.

Probabil, celebrei femei nu i-a luat mai mult de cateva secunde ca sa-l convinga pe barbat respectiv sa-i fie lacheu cateva minute. Un zambet si doua vorbe duioase si omul a luat in primire cumparaturile senzualei vedete. Parca vrajit de frumusetea de langa el, valetul de ocazie a asezat cu grija pungile in portbagajul bolidului de lux al Biancai Dragusanu. La final, fericita ca si-a atins scopul, aceasta s-a urcat la volan si s-a facut nevazuta.

Luata in primire de o ispita de la „Insula Iubirii”

In timp ce barbatii sunt la picioarele sale, Bianca Dragusanu are probleme cu femeile. Vedeta a fost taxata aspru de Bianca Roman, celebra ispita de la „Insula Iubirii”, dupa prestatia pe care a avut-o la „Asia Express”.

„Baaaaiiiii!!! Te-am placut, intr-o oarecare masura, pana am vazut asta. Sunt socata! Cum sa ai doar atat in cap, cum sa nu vorbesti engleza, la nivel conversational macar??? Mi-e sila de ce am vazut, daca mai aveai putina apreciere din partea unora, in 3 minute ai pierdut-o si pe aia! Ii compatimesc pe cei de langa tine…feeling disgusted (n.r. – simtindu-se dezgustata)", a  scris Bianca Roman pe o retea de socializare.

sursa:spynews.ro

coral