Au trecut deja doua luni de zile de cand Printul Harry si Meghan Markle au decis sa paraseasca Familia Regala Britanica si sa se mute in Canada. Cei doi au renuntat la titluri si s-au decis sa duca o viata mult mai apropiata de normalitate, cu atat mai mult cu cat problemele de integrare ale frumoasei Meghan au tinut capul de afis.

Conservatorismul regal nu s-a potrivit precum o manusa lui Meghan, asa ca – pana la urma – cuplul s-a retras pentru a trai… in liniste si pentru a-l creste, ca niste parinti responsabili, pe micutul Archie. Potrivit informatiilor publicate de Mirror, Printul Harry si Meghan Markle vor sa mai faca un pas neasteptat. Intentioneaza sa se mute in… Malibu, acolo unde au si pus ochii pe o vila impresionanta.

Potrivit sursei citate mai sus, vila respectiva se afla la doar 100 de kilometri de casa in care locuieste mama Ducesei de Sussex, cei din anturajul cuplului spunand ca Harry se intelege foarte bine cu soacra sa.

”Meghan a fost o viciata”

Unchiul lui Meghan nu are retineri in a spune ca nepoata sa este ”o primadona” care a intors spatele familiei, etichetand-o drept ”razgaiata” si afirmand ca pana si relatia acestia cu propriul tata se afla ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerata o realitate dureroasa, insa Meghan – cel putin pana acum – prefera sa nu raspunda acestor acuzatii venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciata, o primadona care ne-a intors spatele. Nu inteleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viata ei, ar fi fost atat de frumos. Tatal sau, Tom, a petrecut cu ea mult timp fata de alti copii, i-a fost mereu alaturi in tot ceea ce a intreprins. A fost razgaiata, iata de ce comportamentul sau de acum, atat de increzut. Poate ii poarta ranchiuna din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep dupa felul in care se raporteaza la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legandu-ma de acest aspect, s-ar putea zice ca e putin imatura”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.

coral