Apar noi informatii legate de starea de sanatate a lui Gheorghe Dinca. De-a lungul celor 7 luni de cand se afla in arest, criminalul din Caracal care sustine ca le-a rapit si le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu a avut mai multe probleme medicale, iar acum se pare ca totul este cum nu se poate mai rau pentru acesta.

Criminalul din Caracal are din nou probleme de sanatate! Aflat in arest de 7 luni, Gheorghe Dinca se pare ca se confrunta din nou cu neplaceri de ordin medical. Potrivit informatiilor oferite de wowbiz.ro, acesta a acuzat stari de rau in arestul IPJ Olt, insa avocatul lui Dinca nu a vrut sa comenteze acest subiect. De-a lungul timpului, Gheorghe Dinca a ajuns de mai multe ori pe mana medicilor, dupa ce a inceput sa se simta rau in spatele gratiilor.

Criminalul din Caracal a fost suspect de diabet, i s-a facut chiar si un EKG, a ajuns si la ORL, dar si la oftalmologie. In momentul in care a ajuns in arestul Capitalei, Gheorghe Dinca s-a plans de faptul ca nu se simte in largul lui cu colegii de celula, lucru pe care l-a mentionat si in arestul din Slatina. Cu toate acestea, oamenii sunt de parere ca Gheorghe Dinca se foloseste de aceste pretexte legate de probleme de sanatate, pentru a mai iesi din arest si pentru a mai schimba aerul din inchisoare.

Ancheta bate pasul pe loc de 7 luni

In luna iulie a anului trecut, Gheorghe Dinca declara in fata oamenilor legii ca le-a rapit si le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu. Cu toate acestea, cadavrele celor doua fete nu au fost gasite nici pana in prezent, iar ancheta este departe de a se finaliza. A fost si inca este un drum anevoios pentru magistrati, avand in vedere faptul ca multe dintre piesele puzzle-ului nu se prea potrivesc intre ele.

Gheorghe Dinca ramane personajul care a reusit sa socheze intreaga Romanie prin faptele sale, dar si prin lejeritatea de care a dat dovada ori de cate ori a inceput sa povesteasca, in fata oamenilor legii, despre cum le-a ucis pe cele doua fete. In tot acest timp, parintii Luizei Melencu si ai Alexandrei Macesanu nu si-au pierdut speranta nicio clipa spi s-au gandit mereu ca cele doua ar fi in viata.

coral