Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Cluj-Napoca se modifică, urmare a numărului de cereri aflate într-un trend descendent, anunță Prefectura Cluj.

După luni de zile în care clujenii s-au înghesuit să își facă pașapoarte, imediat după izbucnirea războiului din Ucraina, numărul cererilor a scăzut.

Astfel, Prefectura anunță că programul de lucru, care era între orele 8.00-20.00 se modifică după cum urmează:

Luni, marți, joi și vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:30;

În zilele de miercuri, în intervalul orar 08:30 – 18:30;

Sâmbăta va fi închis

De asemenea, este deschis și un ghișeu unde persoanele care nu au o programare online efectuată în prealabil, pot depune cereri în baza numărului de ordine.

Programul de funcționare al ghișeului este luni, marți și vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:30.

Puncte de lucru la Câmpia Turzii și Turda

De asemenea, Prefectura Cluj a anunțat că Punctul de lucru din Câmpia Turzii al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj va funcționa în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 09:30 – 14:30, alternativ cu punctul de lucru din municipiul Turda, începând de miercuri, 4 mai.

Și Punctul de lucru din Turda va funcționa în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 09:30 – 14:30, alternativ cu punctul de lucru din municipiul Câmpia Turzii, începând cu data de 11 mai.

Prefectul de Cluj, Irina Munteanu, a precizat că a solicitat completarea grilei de personal cu 6 posturi noi pentru redeschiderea tuturor punctele de lucru. coral