Proprietarul unui restaurant din Cluj se află într-o situație de-a dreptul disperată, după ce și-a deschis un pub într-o locație nouă din municipiul Cluj-Napoca.

Patronul nu găsește oameni dornici să muncească, spune el, nimeni nu vrea să lucreze în HoReCa. În plus, bărbatul nu solitică nici măcar experiență în domeniu, ci doar voință din partea doritorilor, arată Știri de Cluj.

Nu vrea nimeni să muncească, o fi de vină domeniul HoReCa?

Situația antreprenorului a fost relatată pe Facebook de un cunoscut actor clujean: „Când vrei sa faci bine și nu ai cu cine…Prietenul meu drag, omul care face niște paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că așa ceva nu am mancat niciodată, așadar, el s-a mutat cu restaurantul într-o locație nou nouță din oraș, unde totul e superb de…gol. Bucătăria proaspăt despachetată și neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet și…gol. Pentru că nu găsește oameni care vor sa lucreze. Nu e nevoie de experiență, ci de voință. Pentru bucătărie, pentru restaurant, bucătar, ajutor de bucătar, chelner, ospătar sau ajutor”, a transmis acesta pe pagina sa de Facebook. 

coral