Aproximativ 100 de clujeni s-au strâns luni în fața prefecturii din Cluj-Napoca pentru a protesta împotriva restricțiilor COVID-19.

„O dorință sinceră, România liberă”, „Demisia”, „Plecați cu toții”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă” au fost printre sloganele care s-au auzit în fața prefecturii.

Clujenii se organizează pentru a ieși sâmbătă din nou în stradă, tot împotriva restricțiilor. 

Doi tineri din Cluj au dat startul organizării unui protest ce va avea loc sâmbăta aceasta, 3 aprilie 2021, ora 16:00, pe Bulevardul Eroilor, la Clopot.

„De un an de zile, guvernul ne impune restricții peste restricții fără explicații și, mai ales, fără rezultate. Recent, câțiva politicieni de la București au decis că de acum înainte magazinele se vor închide la 18:00 și că la ora 20:00 se dă stingerea pentru toată lumea. Asta după ce au modificat metoda de calcul a incidenței cazurilor în așa fel încât să iasă cât mai mare, și astfel să poată impune și mai multe restricții. Au plătit presa ca să inducă panică, au ascuns adevărul și au pus la zid pe toți cei care nu acceptă povestea oficială.” a scris pe pagina de Facebook a evenimentului unul dintre cei doi tineri.

coral