Are doar 21 de ani si se lauda cu unul din hiturile momentului in Romania. Piesa lansata de ea vara aceasta are peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube, dar nu este singura melodie cu care a dat lovitura.

E blonda si e una din artistele care cu siguranta va avea un cuvant greu de spus in muzica romaneasca

Nu trisa. Gandeste-te bine!

Pe numele sau complet, Ioana Bianca Anuta, s-a nascut in Slatina, la 29 august 1994, orasul in care a absolvit Colegiul National „Radu Greceanu”, profil bilingv. La varsta de 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiaza actoria, sectia teatru, la Universitatea Hyperion din Bucuresti.

Cariera muzicala

Inceputurile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X-plod, la vremea aceea singura trupa de rock formata din copii. Timp de aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participand la numeroase concursuri muzicale.

In anul 2009, a participat in Finala Eurovision Junior Romania cu piesa „Girls don’t cry”.

In 2012 a fost in cadrul concursului X Factor, si se claseaza pe locul al doilea in finala concursului. Ioana Anuta a fost eleva lui Dan Bittman.

Dupa experienta de la X Factor, Ioana Anuta devine Jo si colaboreaza cu alti artisti din muzica romaneasca in emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Vara anului 2013 ii aduce rolul de prezentatoare in cadrul emisiunii de divertisment, numita Vara pe val difuzata pe TVR, moderand zilnic emisiunea, in direct, de la malul marii.

In 2014, colaboreaza cu Uddi pentru single-ul „Lasa-ma pe mine”. Tot in 2014, Jo lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Dorian Popa, piesa se numeste „Dragoste nebuna” si este compusa de catre artista, alaturi de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G si Adrian Tutu.

In 2015, Jo lanseaza primul single solo numit „Soapte” in colaborare cu Dorian Popa, care are un mare succes in cariera ei. Dupa cateva luni, tot in 2015, Jo colaboreaza cu Randi si lanseaza single-ul si videoclipul „Pana vara viitoare”.

In noiembrie 2015, Jo colaboreaza cu Geørge (ex Jorge) pentru single-ul „Nimeni nu-i perfect”, lansat alaturi de un videoclip care traduce in imagini o serie de trairi care duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood.

Ti-ai dat seama? Ea e Jo coral