În cazul în care ai observat că ți-au apărut puncte roșii pe piele este indicat să folosești rapid un remediu pentru a calma iritația. Printre cele mai recomandate produse în acest sens este unguentul Dermatrofin. Acest remediu te va ajuta să scapi de leziuni minore, arsuri, dermatită, erupții cutanate, fisuri, precum și de disconfortul produs de procedurile traumatice.

Unguentul Dermatrofin hidratează eficient pielea, îmbunătățește procesele de regenerare în țesuturile deteriorate și, de asemenea, stimulează formarea de colagen și elastină, prevenind deteriorarea pielii.  Produsul Dermatrofin este un unguent produs din ingrediente naturale. Printre acestea se regăsește ceara de albine, uleiul de floarea soarelui, extractul de gălbenele și vitamina E.

Puncte roșii pe piele: Efectul benefic al unguentului Deramtrofin

Unguentul are un efect pronunțat asupra echilibrului hidric al pielii. Acesta reușește să atragă molecule de apă din straturile profunde ale epidermei, „blocându-le” în stratul superior. Ca urmare a acestui efect, unguentul ajută la reducerea descuamării, elimină senzația de arsură, calmează iritația și sporește vindecarea.

Componente ce se regăsesc în acest remediu conferă produsului o puternică acțiune protectoare și cicatrizantă a pielii în cazul diferitelor situații în care aceasta este lezată. Acest fapt se datorează acțiunii epitelizante a produsului Dermatrofin care stimulează refacerea tegumentelor când acestea sunt supuse diferiților agenți traumatici.

Specialiștii spun că produsul trebuie folosit în caz de arsuri ușoare sau grave. Astfel, unguentul este extrem de indicat în caz de arsuri termice de gradul I, așa cum sunt arsurile solare caracterizate prin înroșirea tegumentelor. De asemenea, remediul este eficient în cazul arsurilor de gradul 2 care prezintă în plus și vezicule pline cu lichid, precum și în arsuri termice de gradul 3 cu necroze care se extind în profunzime, dar de întindere limitate.

Extractul de gălbenele este o componentă complexă, bogată în aminoacizi și vitamine benefice. Conține un aminoacid asemănător ca și compoziție cu proteina de colagen, care ajută la hrănirea pielii. Extractul de gălbenele are, de asemenea, un efect de regenerare asupra pielii deteriorate, ajută la ameliorarea iritațiilor, înroșirii și inflamațiilor de diverse etiologii.

Indicații de utilizare a unguentului: În ce cazuri acesta trebuie aplicat

Unguentul trebuie folosit pentru calmarea arsurilor chimice determinate de diferite substanțe corozive, precum cele provocate de acizi sau baze. De asemenea, unguentul este recomandat în caz de arsuri actinice determinate de radioterapie.

Multe dintre persoane recomandă produsul în cazul unor plăgi postraumatice de diferite cauze, precum tăieturi casnice, după accidente de circulație sau provenite din diferite circumstanțe. De asemenea, unguentul este indicat  persoanelor care au plăgi necicatrizate după operații chirurgicale. Remediul este activ folosit în cazul apariției unei escări la persoanele imobilizate la pat în decubitus dorsal.

Vitamina E care se regăsește în compoziția unguentului este un antioxidant. Aceasta îmbunătățește efectul antioxidant al vitaminei A, promovează eliminarea toxinelor, reduce punctele roșii, normalizând pielea afectată. Vitamina E reface și reînnoiește celulele, menține respirația celulară și nivelul de umiditate al pielii.

Ca mod de folosire, trebuie reținut faptul că după curățirea locală a plăgii este bine de aplicat un strat de Dermatrofin. Unguentul trebuie întins uniform pe plagă, după care se aplică un strat de nețesută celulozică. Se poate folosi hârtia tip șervețele de masă. Acesta protejează mugurii cărnoși care cresc pentru epitelizare, iar atunci când se schimbă pansamentul, țesutul de neoformație este protejat și plaga nu sângerează. Ulterior, se pansează pentru fixare.

În cazul unor puncte roșii pe piele este indicat să folosești rapid un unguent natural. Dermatrofin este remediul perfect pentru a scăpa în doar câteva zile de disconfort. Componentele care se regăsesc în compoziția unguentului reprezintă un complex unic de acizi grași saturați și nesaturați, vitamine și minerale necesare pielii pentru regenerare.În acest scop se poate folosi  hârtie tip șervețele de masă. Scopul acestora este de a proteja mugurii cărnoși care cresc pentru epitelizare. Este bine de reținut că pansamentul aplicat trebuie schimbat periodic. Iar când se schimbă pansamentul, țesutul de neoformație este protejat și plaga nu sângerează. Ulterior, acesta se pansează pentru fixare.

Atunci când te întrebi ce se pune pe arsură trebuie neapărat să știi despre efectul unguentului Dermatrofin. Pe lângă faptul că unguentul calmează pielea sensibilă, iritată, eliminând uscarea și descuamarea acesteia, Dermatrofin reușește să hidrateze intens, îmbunătățind elasticitatea țesutului pielii. Și, de asemenea, remediul ajută la accelerarea proceselor de regenerare, ajutând la refacerea rapidă a barierei naturale de protecție a pielii.

  coral