Deja bine cunoscută printre clujeni, clinica oftalmologică Q Vision vine cu două vești importante: o nouă locație și un tomograf performant, unic în Transilvania.

Q Vision este o clinică oftalmologică cu vechime în Cluj-Napoca și care, de-a lungul anilor, a dat dovadă de seriozitate și a pus mereu calitatea pe primul loc când a fost vorba de serviciile pe care le oferă, pentru clujenii cu probleme de vedere care apelează la specialiștii care lucrează aici.

În prag de toamnă, Q Vision anunță că și-au schimbat locația. Noua locație, de pe strada Nicolae Pascaly numărul 7, în incinta clinicii Medestet este una accesibilă pentru clujeni, fiind la doar două minute de mers pe jos de stația de autobuz.

„Ne-am relocat într-o altă zonă, însă tot în cartierul Gheorgheni. Este o zonă mai accesibilă pentru pacienții noștri, fiind aproape de mijloacele de transport în comun. Noua locație are scopul de a oferi aceeași siguranță, aceeași încredere cu care i-am obișnuit pe pacienții noștri de șase ani încoace, sunt în continuare servicii integrate oftalmologice, consultații, investigații, tratamente și chirurgie. Dispunem și de o sală de operație și de o sală de tratamente pentru mici intervenții chirurgicale. Conceptul nostru,  Q, care vine de la quality (calitate). Suntem de părere că pentru a putea oferi un act medical de calitate este nevoie de aparatură performantă, aparatură de top, de aceea ne străduim de șase ani încoace să achiziționăm cele mai importante aparaturi care să ne dea voie să punem un diagnostic acurat și de finețe, cu ajutorul căruia să putem să dăm un tratament acurat și astfel să putem să rezolvăm problemele oftalmologice ale pacienților noștri”, a declarat pentru BZC Oana Rusu, medic specialist oftalmolog, specializat în chirurgia cataractei, fondatoarea clinicii Q Vision.

Odată cu noua locație, specialiștii Q Vision pun la dispoziția clujenilor un tomograf performant, care poate să determine cu foarte multă acuratețe diferite probleme oftalmologice.

„Este vorba despre un tomograf care are o eficiență și o performanță foarte mare, ceea ce ne permite un diagnostic acurat al pacientului cu anumite afecțiuni oftalmologice. Aparatul permite un proces de investigare foarte rapid, ceea ce este confortabil atât pentru pacient cât și pentru medic. Aparatul are 130.000 de scanări pe secundă și cu o calitate a imaginii foarte bună. Practic ne ajută să vedem în timp real tot ceea ce se întâmplă pe retină și pe toate straturile de sub retină. Este o analiză atât calitativă, cât și cantitativă a retinei. Este cel mai rapid aparat de acest tip din lume”, a explicat Oana Rusu. 

Noua locație a Clinicii Q Vision: strada Nicolae Pascaly numărul 7, în incinta clinicii Medestet

Tomograful REVO NX 130, cel mai rapid tomograf oftalmologic din lume la momentul actual, a fost pus în funcțiune la Clinica privată de oftalmologie QVision din Cluj. Clinica și-a relocat sediul în cursul lunii august pe strada Nicolae Pascaly numărul 7 și cu această ocazie a pus în funcțiune și cel mai nou aparat medical achiziționat în cursul verii. Tomograful REVO NX 130 realizează 130 de imagini pe secundă și este cel mai modern și rapid aparat de acest fel în lume, fiind singurul în Transilvania.

REVO NX 130 face posibilă reducerea considerabilă a timpului de investigație pentru pacienți și un proces de diagnosticare precis și rapid. Este un echipament medical neradiant, complet sigur pentru sănătatea pacienților.

Datorită vitezei cu care scanează acest aparat realizează o scanare completă a ochiului de la retină și până la cornee. Combină beneficiile asigurate de mai multe aparate de diagnosticare și prin intermediul Revo NX 130 se poate măsura, cuantifica, calcula și monitoriza schimbările apărute la pacient de la cornee și până la retină. 

Procesul de investigație este rapid, mai puțin obositor pentru pacienți care produce imagini de rezoluție mare și face posibilă cartografierea tridimensională a fundului de ochi.
 

Clinica de oftalmologie QVision a fost înființată de către Dr. Oana Rusu, medic specialist oftalmolog, specializat în chirurgia cataractei. Clinica asigură consultații, investigații și tratamente oftalmologice, intervenții chirurgicale, oftalmologie pediatrică și optică medicală prin intermediul echipei sale medicale specializate.

QVision a luat măsuri speciale pentru protejarea angajaților și clienților săi în contextul pandemiei. Dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor, purtarea măștilor și a mănușilor au devenit o rutină necesară, respectiv toate ușile de acces în clinică și cabinetele au fost dotate cu mânere antimicrobiene, marca Pure Handle.

 

  coral