News Flash:

Rabla electrocasnice 2022: Când încep înscrierile pentru prima etapă şi ce vouchere se acordă

22 Iunie 2022
277 Vizualizari | 0 Comentarii
Rabla electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a transmis miercuri că începând de vineri, 24 iunie, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi frigiderele/congelatoarele.

Potrivit sursei citate, bugetul primei etape este de 25 milioane lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.  

Persoanele fizice se mai pot înscrie în program prin crearea contului de utilizator până joi, 23 iunie, ora 23:59, în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro.  

În prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:  

- 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţin noua clasă energetică C;  

- 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;  

- 400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.  

„Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.”, precizează reprezentanţii AFM.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rabla electrocasnice vouchere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037550 (s)