Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căriea viruslui SARS-CoV-2 nu există. Mesajul dur publicat pe reţeau de socializare a devenit viral.

  „În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.    

  Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară, iar pâna la  ora publicării acestei ştiri avea peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.    Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. De asemenea, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci şi despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.
 

coral