Raed Arafat are un nou mesaj de ultima ora pentru romani, in a doua zi de stare de urgenta. Secretarul de Stat al Departamentului pentru Situatii de Urgenta trage un semnal de alarma pentru toti cetatenii , sa nu mai aglomereze camerele de garda daca nu au un motiv bine intemeiat.
Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani: “Nu aglomerati unitatile de primiri urgente fara motiv bine intemeiat”

Arafat ii roaga pe toti romanii sa nu mearga la unitatile de primiri urgente decat daca au o nevoie reala, pentru ca si-ar putea pune in pericol propria viata sau a celor din jur. In aceste zile camerele de garda sunt pline pentru ca multi romani se sperie si prefera sa mearga la urgente chiar daca nu este neaparat necesar. Acest lucru nu face decat sa sporeasca raspandirea virusului care a ingrozit intreaga lume.

“Nu aglomerati unitatile de primiri urgente fara motiv bine intemeiat si nu puneti in risc viata voastra sau a altora!”, a fost mesajul postat de Raed Arafat pe retelele de socializare, alaturi de o fotografie in care ii indeamna pe oameni sa sune la 112 sau la DSP daca au simptome precum febra sau tuse.

Astazi numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 184, tara noastra inregistrand 16 cazuri noi de ieri pana azi. Presedintele Klaus Iohannis a decretat ieri, 16 martie, stare de urgenta.

coral