Una dintre cele mai excentrice aparitii de la masa juriului "Bravo, ai stil!" a facut dezvaluiri interesante! Vedeta a marturisit ca timp de opt ani a facut parte dintr-o corporatie.

Raluca Badulescu a vorbit despre inceputurile excentricitatii sale „Sunt o persoana mai extrovertita, asa ca acest lucru se reflecta si in modul in care ma imbrac, in tinutele mele mentare. Pentru mine, niciodata prea mult nu e prea mult. Si „prea multul acesta trebuie sa fie foarte bine studiat si in concordanta cu imaginea pe care o prezinti si cu felul tau de a fi. Altfel, orice porti poate parea fortat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bantuie piata, pe care eu nu le voi aborda niciodata pentru ca nu mi se potrivesc; si aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (camasi cu fata in spate) etc. Ceea ce port eu mi se potriveste manusa. Nu neaparat este un brand personal, este ceea ce imi place mie sa port. Sunt acea colorata cu foarte multe accesorii”, a spus Raluca Badulescu pentru revista VIVA!.

De asemenea, vedeta a recunoscut ca nu a avut o perioada in care sa se imbrace mai „cuminte”.  „Sa stiti ca nu, nici pe vremea cand eram corporatista. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorina-benzina, la o companie nationala. Sa stii ca eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu imi placea programul, sa incep la ora 8 dimineata. Si pe vremea aceea sa stiti ca ma imbracam tot altfel, desi purtam costume. Toate tinutele aveau doua, trei bratari in plus, pantofi mai colorati”, a spus Raluca pentru VIVA!.

In timp ce multe persoane care scapa de kilogramele in plus cu ajutorul chirurgiei oscileaza cu greutatea si, de cele mai multe ori, ajung sa puna la loc o parte din kilogramele pe care le-au dat jos cu greu, Raluca Badulescu este din ce in ce mai slaba. La cinci ani de cand si-a micsorat stomacul, jurata de la „Bravo, ai stil” nu doar ca are o silueta de invidiat, ci are si un regim alimentar pe care nu-l recomanda niciun medic nutritionist.

coral