Epidemia de gripa din Romania a bagat spaima in multe vedete din showbiz. Intre care si Raluca Badulescu, jurata la show-ul ”Braso, ai stil!”. Astfel, vedeta s-a dus glont la o clinica privata, pentru a-si face unele teste.

Nu s-a prezentat la clinicpa singura, ci a avut nevoie de un support moral si de la cine putea sa fie daca nu de la prietenul ei drag, Catalin Botezatu.

Astfel, in urma cu putin timp, cei doi au fost surprinsi de paparazzii Wowbiz.ro la o clinica privata din Capitala! Ea imbracata elegant, ca de obicei, cu pantaloni de piele si o haina de blana scurta, in timp ce el, tot in tendinte, cu pantaloni drepti si geaca de piele. Initial, blonda a venit mai devreme si l-a asteptat putin pe designer sa intre in incinta spitalului.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” s-a panicat din cauza epidemiei de gripa din Romania si a decis sa isi faca testul special pentru a afla daca a fost afectata sau nu! Timp de doua ore, a asteptat si rezultat, care, in final, s-a dovedit a fi unul linistitor pentru vedeta! Ea este perfect sanatoasa!In ceea ce-l priveste pe Catalin, el a fost alaturi de ea, intrucat, a dorit sa ii fie aproape si in asemenea situatii!

 

coral