Raluca Badulescu a facut un gest emotionant pentru prietenul ei, regretatul designer Razvan Ciobanu. Jurata de la „Bravo, ai stil!” i-a adus un omagiu celui  care s-a stins din viata intr-un cumplit accident de masina, pe 29 aprilie 2019.

Raluca Badulescu s-a pozat cu una dintre pisicile lui Razvan, din rasa Sfinx si a postat imaginea in mediul virtual. „Mata este puiul pisicii lui Razvan Ciobanu si ii apartine lui Dragos Constantin”, a scris ea, in dreptul acestei fotografii.

Parastasul de 40 de zile al lui Razvan Ciobanu a fost organizat pe 1 iunie, de familie si prieteni. Apropiatii au aprins lumanari la mormant si au participat cu ochii in lacrimi la slujba. Avocata si prietena buna a designerului a facut declaratii cu lacrimi in ochi, in ziua parastasului.

„Ma bucur ca au fost oameni dragi lui aici, au venit din toata inima cu flori, nu sa ii aduca un ultim omagiu pentru ca eu cred ca Razvan este inca aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat ca cineva poate sa plece atat de tanra dintre noi. dumnezeu stie ce face si noi nu putem sa judecam faptele lui. Vom manca mancarea lui preferata la unul dintre restaurantele lui preferate. Razvan este acum tot timpul cu noi”, a spus avocata Laura Vico.  Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, a doua zi de Paste. Accidentul a avut loc intre Sacele si Navodari. Razvan Ciobanu avea 43 de ani.

coral