Florin Pastrama, unul dintre concurentii emisiunii „Ferma”, a cerut-o de sotie pe Otniela, una dintre vedetele aflate in show-ul de televiziune. Inainte sa inceapa concursul de la Pro TV, cumnatul lui Pepe forma un cuplu cu Raluca Podea, care ii era logodnica. Vazand evolutia lui, blonda a dat de pamant cu fostul iubit si a marturisit ca se simte tradata si umilita de comportamentul lui.

Raluca Podea da de pamant cu fostul iubit, Florin Pastrama, aflat la „Ferma”

In timp ce Florin Pastrama si-a facut curaj ca sa ii ceara mana Otnielei, colega sa de cabana de la „Ferma”, Raluca Podea isi cauta rochie de mireasa si planuia nunta. Cum era de asteptat, aceasta a anulat tot si a lansat acuzatii grave la adresa fostului logosnic.

„Cand a plecat in Ferma eram impreuna! M-a sunat cu doua zile inainte sa inceapa emisiunea pe post si era disperat. Imi spunea: «Abia astept sa vin acasa, iubirea mea, sa facem doi copii si sa avem familia noastra. Este foarte greu aici fara tine!» si apoi, in secunda doi, a acceptat sa faca pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, desi nu a meritat. M-a vandut la primul colt!”, a declarat Raluca pentru revista VIVA!.

Otniela, una dintre participantele show-ului „Ferma” ii accepta avansurile lui Florin Pastrama, ii urmeaza indicatiile si ii accepta declaratiile de dragoste.

„Eu nu pot sa accept asa ceva! Are un comportament josnic si ieftin, dar bine ca a ajuns acolo pentru ca altfel nu stiam cu cine stau de vorba. Mai este si agramat. Eu l-am invatat sa vorbeasca civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricat te-ai stradui, nu poti ridica un om fara voia lui”, a mai afirmat Raluca Podea in cadrul aceluiasi interviu.

Frumoasa blonda este cu atat mai revoltata si dezamagita de Florin Pastrama cu cat afaceristul mai calcase stramb o data si atunci i-a promis ca nu o va mai pune in astfel de situatii jenante. Ea nu mai vrea sa ii mai ierte aventurile.

„Cand am vazut circul asta ieftin, m-am dus sa-mi iau hainele de la el si tot ce aveam acolo si m-am mutat la mama. Initiam, am zis sa stau la mama pana se intoarce el, ca sa nu locuiesc singura acolo. El trebuia sa-si vada mai mult de relatia noastra”, a mai marturisit fosta logodnica a lui Florin Pastrama.

coral