Ramasitele ascunse de Gheorghe Dinca in padure nu sunt ale Luizei. Este concluzia pe care a tras-o Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, bazandu-se pe faptul ca osemintele gasite de anchetatori in padurea aflata la cativa kilometri de casa lui Gheorghe Dinca nu sunt mai vechi de doua saptamani.

Intr-o astfel de situatie, daca se confirma declaratia avocatului, este evident ca acele oase nu pot fi ale Luizei Melencu. Pe de alta parte, avocatul familiei Melencu crede ca ne aflam in fata unei anchete cu totul speciale si arata din nou, acuzator, catre factorii implicati.

„As vrea sa amintesc un anumit aspect. Se pare ca dosarul adevarat si de unde vor iesi ingrengaturile se intampla la Sectia Speciala. In dosarul Luizei intr-o prima faza pe care l-au intocmit DIICOT Craiova, se cunostea ca Dinca este persoana implicata, se stia masina lui, se pare ca s-au cerut ordonante si s-au solicitat mandate pe aceste chestiuni. Respectiv pe masina identificata, a fost identificat si numarul de telefon de pe care Dinca a sunat  familia Luizei, ba mai mult, a fost identificata si locatia”, a declarat avocatul la Antena 3.

”Cand se vor stabili aceste lucruri,  90% din dosar va fi rezolvat”

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezinta familia Luizei Melencu, spune ca exista detalii care, daca vor fi rezolvate, pot duce la finalizarea – in proportie de 90% – a anchetei. Dosarul, cu ”tainele” lui, se afla la Sectia Speciala, conchide Tonel Pop.

„Sectia Speciala trebuie sa clarifice  ce a facut acel politist si de ce a spus ca Alexandra a descris o masina gri cand nu avea cum sa fie acolo. Alexandra putea sa vada doar o usa cu un geam mare impartit in mai mult geamuri mici. Unul dintre acestea era mai putin acoperit. Prin acest geam se putea uita Alexandra. Prin acel unghi nu se putea vedea nicio poarta rosie. Aceste relatari au fost facute de catre politist. Acesta a sunat-o de pe un numar particular, nu un numar oficial. Cand se vor stabili aceste lucruri,  90% din dosar va fi rezolvat. Cred ca ca dosarul cu adevarat, cu tainele lui se afla la Sectia Speciala, iar cred ca acolo se desfasoara adevarata ancheta, cel putin din punct de vedere formal”, a spus Tonel Pop, conform sursei precizate mai sus.

coral