Ramona Badescu e insarcinata la 50 de ani si traieste zile de fericire incomensurabila. Ea si partenerul ei de viata si-au propus sa recurga la fertilizare in vitro, initial, pentru a li se indeplini dorinta de a deveni parinti insa… Ramona era deja insarcinata atunci cand a mers la doctorul care urma sa faca procedura respectiva.

Ramona Badescu este foarte emotionata, insa traieste, de asemenea, o stare de ”frica si responsabilitate”. Totusi, constientizeaza faptul ca un copil ramane cea mai frumoasa experienta pe care o poate avea o femeie. ”Un carusel de emotii”, declara Ramona Badescu.

„Traiesc o emotie enorma, dar si o frica si o responsabilitate, pentru ca nu peste mult timp voi naste, asa ca inca citesc despre sfaturile care li se dau mamicilor dupa nastere. Este lucrul cel mai frumos care cred ca i se poate intampla unei femei, confirmarea deplina a vietii sale, de a deveni mama. Tot ce mi se intampla traiesc la maximum, rad mai mult, plang mai mult, tot ceea ce ma inconjoara e un carusel de emotii”, a spus Ramona Badescu pentru Ok!Magazine.

”Prima intalnire a fost dezastruoasa, un esec”

Cat despre partenerul ei de viata, Ramona Badescu nu i-a divulgat, inca, identitatea, oferind doar unele informatii… generale despre acesta. Il descrie ca fiind un om ”foarte sigur pe el” si spune ca prima intalnire a fost ”un esec”.

„Am trait pentru prima oara in viata mea o iubire intensa, o iubire magica, asa cum nu am simtit niciodata pana acum pentru o persoana unica, asa cum este el, dar care nu are nicio legatura cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment desfasurat la Roma, iar prima intalnire a fost dezastruoasa, un esec, pentru ca tin minte ca era vara, el era imbracat intr-un costum albastru deschis, care m-a socat, iar prezenta si personalitea lui puternice mi-au lasat impresia ca ar fi un om foarte sigur si plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de cateva minute, dupa care ne-am salutat cordial“, a explicat vedeta, conform sursei precizate mai sus.

coral