Ramona Gabor se afla intr-o vacanta exotica pe Insula Mykonos, una din destinatiile scumpe ale Greciei… care este de multe ori comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale care ii face pe multi dintre turistii celebri sa revina an de an. Sora Monicai Gabor i-a ingrijorat pe multi dintre fanii sai, dupa ce a facut publice cateva poze in care apare in costum de baie. “Sufera de anorexie?!” – reprezinta una dintre intrebarile pe care internautii au avut-o in minte cand au privit imaginile cu vedeta care pare mai slaba decat a fost vreodata.

Ramona Gabor, mai slaba decat a fost vreodata. Sufera de anorexie?!

Potrivit marturisirilor facute de Ramona Gabor intr-unul dintre comentariile lasate pe contul ei de Instagram, vedeta se afla pentru a doua oara in Mykonos. De altfel, la una dintre fotografiile pe care le-a urcat pe Internet, ea a ascris: “Love the charm of this island ? #mykonos #mykonosgreece (n.r.: Iubesc farmecul acestei insule #mykonos #mykonosgrecia)”.

Pozele cu Ramona Gabor in costum de baie au atras atentia tuturor! Si asta pentru ca frumoasa romanca pare ca a mai slabit in ultima vreme… In plus, in imaginea in care poarta costumul rosu de baie i se vad coastele. “Buna, frumoaso!? Sa ai o vacanta minunata??”, “Poza de revista!”, “Sunteti o domnisoara frumoasa, cu un corp minunat!????” sunt trei dintre mesajele transmise de fani.

Ramona Gabor locuieste de ani buni in Dubai

Sora Monicai Gabor s-a stabilit in urma cu cativa ani in Dubai, unde lucreaza ca model. Cand nu defileaza pe catwalk-uri, bruneta se relaxeaza alaturi de familia pe care o are in cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite. Ori de cate ori are mai mult timp liber Ramona Gabor merge pe pamantul Americii, unde locuieste de aproape un deceniu sora ei, Monica.

coral