Detalii socante ies la iveala in cazul fetitei de 11 ani, din Dambovita, care a fost gasita moarta, dupa ce parintii au dat-o disparuta. Principalul suspect de comiterea crimei este un cetatean olandez despre care spun surse din ancheta ca ar fi venit special in Romania ca sa ”vaneze fetite”. Cu toate astea, dupa primele audieri barbatul a fost eliberat, iar acesta a parasit tara!

Olandezul banuit care ar fi ucis-o pe micuta Adriana ar fi venit din Bucuresti ca sa o rapeasca pe fetita de 11 ani. Barbatul suspectat de crima de la Gura Sutii (Dambovita) avea un apartament inchiriat in Capitala si a venit cu o masina, de asemenea inchiriata, tot de la Bucuresti. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Pitesti si se pare ca a urmarit copile in preajma unitatilor de invatamant.

Acesta ar fi venit in Romania special pentru a „vana” fetite, spun surse din ancheta, care au dezvaluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni ca fetita a fost batuta si violata, inainte de a fi ucisa. Ea a fost gasita infasurata in celofan si foarte probabil a fost sugrumata.

Vineri, Adriana i-a iesit pur si simplu in cale, mergea singura spre casa pe marginea drumului. Masina in care se presupune ca era suspectul a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Cu toate ca este suspect principal in acest caz, olandezul a fost lasat in libertate, iar acesta a parasit deja teritoriul Romaniei.

coral