Apar noi informatii despre criminalul din Caracal! Mai multi martori, apropiati ai familiei acestuia au facut declaratii de-a dreptul socante. La Politie nu au existat insa plangeri penale.

”Daca prindeau o femeie ai lui Popicu (porecla familiei criminalului – n.r.), nu o mai scoteau de acolo decat cu mascatii”, spune un vecin, care il cunostea pe suspect de copil si care are in telefon zeci de apeluri primite de la el, scrie Libertatea.

In plus, mai multi apropiati ai familiei au vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa isi fi violat propria fata si ca ar fi incercat acelasi lucru cu una din nurorile lui.

Doi martori, o vecina de 72 de ani, care a vorbit cu sotia lui Dinca, si o femeie de 40 de ani, colega de liceu cu fiica lui , spun ca suspectul si-ar fi violat fata, cand aceasta era minora, si ar fi incercat sa o violeze si pe o nora a lui. Nici sotia, nici fiica lui Dinca nu au depus plangere la Politie, pentru ca “n-au vrut sa-l bage la puscarie”, arata sursa citata.

Gheorghe Dinca era cunoscut in Caracal drept un om violent, “violent din tata-n fiu”, mai spun martorii. Totusi, pentru unii dintre vecinii lui, criminalul era un om ”de treaba”, pentru ca ii ajuta ”la lucrari”, ca fost tinichigiu auto.

Anchetatorii au audiat sambata si familia lui Gheorghe Dinca, pe fosta sotie si doi dintre baieti. Cu totii s-au aratat socati de acuzatiile care i se aduc barbatului, despre care spun ca nu era o persoana violenta.

Fiica lui Gheorghe Dinca, care locuieste in Timisoara, a acceptat sa vorbeasca, insa nu a vrut sa declare nimic despre faptele tatalui ei, fiind revoltata mai degraba de atitudinea autoritatilor.

“Anchetatorii nu ne-au lasat (n.r. – pe ea si pe mama ei, Elena) sa intram in curte. Nu ne-au lasat sa hranim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic si nici pe noi nu ne lasa sa le dam mancare. Unde este Protectia Animalelor?”, a declarat D. Dinca.

coral