Antonia a vorbit despre divortul dureros de Vincenzo Castellano!

Artista a marturisit ca trece prin clipe grele, dat fiind faptul ca situatia se tergiverseaza. Vedeta a declarat ca momentan nu si-a boteazat copiii pentru ca inca nu sunt trecuti pe numele lui Alex Velea.

De asemenea, fetita ei si a lui Castellano, Maya, se afla de patru ani in Italia, la bunicii din partea tatalui, iar Antonia vine s-o vada cat de des poate.

Cantareata a precizat ca cei cu ancheta sociala nu au mers si acasa la Vincenzo Castellano, ci doar la ea, si este nevoie ca aceasta sa fie facuta in ambele parti.

"Cei cu ancheta sociala trebuie sa mearga la ei acasa, in Italia, sa verifice, sa vada conditiile de acolo. Si tot ne blocam, pentru ca la noi acasa au fost, insa la ei nu. E ultimul pas. Au facut cei din Romania ancheta sociala la noi si acum ar trebui sa faca cei de acolo ancheta la ei acasa. Eu am doi avocati, unul aici si unul acolo.

(…) O sa le facem (botezurile celorlalti doi copii, Dominic, 4 ani, si Akim, 2 ani, n.r.). Problema e ca ei nu sunt trecuti pe numele lui Alex din cauza ca nu sunt divortata inca. Si trebuie sa schimbam numele lor de familie. Ei se numesc in acte Castellano. Si, alta problema, daca va vine sa credeti, nu putem pleca si noi intr-o vacanta cu ei in afara tarii. Dar asta se va rezolva mai repede…", a declarat Antonia.

 

coral