Rasturnare de situatie in cazul lui Gigi Becali, care a fost tras pe dreapta saptamana trecuta de un politist caruia nu i-a prezentat declaratia pe propria raspundere. In cadrul unui interviu, extravagantul afacerist a oferit noi informatii despre acel moment, iar in glasul sau se simtea ca este foc si para pentru aceasta situatie in care a fost pus.

Gigi Becali, noi dezvaluiri despre discutia purtata cu politistii care l-au prins fara declaratie pe propria raspundere

In timpul noilor declaratii, finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca, de fapt, avea la el declaratia pe propria raspundere, dar si-a dorit sa arate alt document. Initial, Gigi Becali a afirmat ca nu avea asupra lui hartia fara de care atat el, cat si ceilalti oameni din Romania nu au voie sa isi paraseasca locuintele in aceasta perioada in care epidemia de coronavirus face ravagii.

“Eu hartia o aveam, dar nu am aratat-o. Eu vrut sa arat alta hartie. Eu va arat daca vreti, dar nu trebuie sa imi ceri hartie. Zice: «hartie de la angajator». Pai, ma angajez eu pe mine si zic: «Ma duc la Becali sa lucrez»”, a afirmat afaceristul in cadrul unei emisiuni de la Pro X.

Gigi Becali, implicat in razboiul purtat impotriva bolii COVID-19

Gigi Becali a fost primul dintre celebritatile de la noi care s-a alaturat cadrelor medicale aflate in linia intai a razboiului purtat impotriva noului coronavirus. Potrivit marturisirilor sale, a comandat si a platit costul a 100.000 de pastile de Arbidol din Rusia, un medicament care, sustine afaceristul, ca face parte din tratamentul impotriva bolii COVID-19, dar care nu este aprobat de Uniunea Europeana.

Patronul FCSB a facut donatii nu doar spitalelor din Romania, ci si oamenilor fara posibilitati financiare.

coral