Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” aduce in fata telespectatorilor vedete care se ”dueleaza” la nivel vestimentar, insa tensiunea din platou este amplificata, constant, si de momentele in care respectivele concurente au ceva de ”rezolvat” intre ele.

Andreea Tonciu si Maria Ilioiu, de pilda, aduc rating pentru Kanal D dupa ce au dezgropat securea razboiului televizat si si-au aruncat replici dure. Dar asta face deliciul celor care urmaresc emisiunea, iar responsabilii nu pot decat sa-si frece mainile de bucurie. In ceea ce priveste remuneratia, ea este, vorba lui Caragiale, ”dupa buget”. Daca ne raportam la anii trecuti – atunci cand nu era vorba despre vedete in platou -, concurentele primeau de la Kanal D undeva intre 200 si 300 de euro… lunar.

Vedetele de acum si-a negociat prestatia in platoul emisiunii, asa ca sumele au crescut, iar diriguitorii postului au fost nevoiti sa bage mainile ceva mai adanc in buzunare. In consecinta, Andreea Tonciu si colegele ei primesc intre 500 si 1000 de euro. Dar nu lunar, ci saptamanal, cele mai bine platite fiind Andreea Tonciu, ”rivala” Maria Ilioiu si Raluca Tanase.

Acesti bani sunt esentiali, fiindca vedetele trebuie sa arate cat mai bine atunci cand se prezinta in fata juratilor si a telespectatorilor, iar tinutele si accesoriile costa. Dar, daca audienta inregistrata de ”Bravo, ai stil! Celebrities” se afla pe un trend ascendent, atunci totul este cum nu se poate mai bine.

coral