Polițiștii clujeni au desfășurat o acțiune în zona centrelor, campusurilor universitare și a căminelor studențești, în scopul creșterii gradului de siguranţă publică .

În noaptea dinspre luni spre marți, 24/25 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj Napoca, Biroul pentru Centrul Universitar, Secţia 1 Poliţie, Secţia 3 Poliţie, şi Biroul Rutier au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea infracțiunilor stradale , în special a furturilor din auto, precum și pentru respectarea legislației rutiere.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 46 de persoane, au fost verificate 26 de vehicule și au fost controlate 13 obiective.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 21 sancţiuni contravenţionale, dintre care 14 pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, 2 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 5 sancțiuni au fost aplicate agenţilor de pază pentru nerespectarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. La acţiune au participat jandarmi şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj – Napoca.

coral