În perioada 12.04 – 14.04. a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au organizat şi desfăşurat acţiuni de menţinere a unui climat de siguranţă publică dar şi de prevenire a accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 98 de persoane şi verificarea a 84 de vehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 27 de sancţiuni contravenţionale, 25 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 1 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi 1 pentru încălcări ale legislaţiei silvice.

De asemenea, au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 7 permise de conducere, fiind retras şi 1 certificat de înmatriculare. A fost confiscată şi cantitatea de 16,295 m.c. de material lemnos în valoare de 5732 de lei.

coral