În cursul zilei de 17 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Cluj-Napoca au acționat preventiv cu scopul menținerii ordinii și liniștii publice, combaterii faptelor antisociale, dar și în vederea verificării respectării prevederilor legale privind munca în domeniul construcțiilor.

Astfel, efectivele au acționat în mod integrat, fiind desfășurate controale în cadrul șantierelor situate în cartierul Zorilor.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Ciceo Pop”, polițiști locali din cadrul Politiei Locale Cluj-Napoca și funcționari din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj ( Serviciul Munca Nedeclarată și Securitate și Sănătate în Muncă).

Totodată, la data de 17 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești și Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat acțiuni preventive punctuale în incinta și în proximitatea centrelor comerciale.

Polițiștii au acționat în vederea verificării respectării normelor de prevenire a răspândiri virusului Covid-19 și cu scopul menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

coral