Polițiștii au organizat, la finalul săptămânii trecute, acțiuni de prevenire și control în Cluj-Napoca, cu preponderență în zona sălilor de jocuri de noroc, a cluburilor și a barurilor de noapte.

„În vederea menținerii unui climat de siguranță civică și pentru respectarea normelor legislative, în perioada 28 – 29 februarie, a.c., polițiștii clujeni au organizat acțiuni de prevenire și control în municipiul Cluj-Napoca, cu preponderență în zona sălilor de jocuri de noroc, a cluburilor, a barurilor de noapte și în proximitatea acestora”, informează IPJ Cluj.

Astfel, polițiștii au verificat peste 25 de unități cu acest profil, fiind efectuate controale ale localurilor situate pe străzile – Horea, Universității, Constantin Daicoviciu, Janos Bolyai, Regele Ferdinald, Piața Gării, Piața Unirii, Giordano Bruno sau Calea Baciului.

În parcursul acțiunii, polițiștii au legitimat peste 220 de persoane, au controlat 54 de autovehicule, iar contravențiile aplicate în urma neregulilor constatate au făcut obiectul normelor rutiere și de ordine și siguranță publică. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale.

coral