Fostul prezentator de televiziune Razvan Botezatu, unul dintre cei mai apropiati prieteni, ai Biancai Dragusanu, a marturisit ca a fost suparat pe vedeta ca nu l-a anuntat ca urma sa se casatoreasca a doua oara.

Insa supararea lui Razvan Botezatu a trecut imediat dupa ce acesta a vorbit cu buna lui prietena, Bianca Dragusanu.

„Am ramas socat si m-am suparat ca am aflat de la voi, colegii mei din presa, dar apoi am vorbit cu ea si am felicitat-o Dupa ce am certat-o ca nu mi-a zis nimic, evident. Imi vine sa o mananc, sa o omor cu mana mea, as fi dat orice sa fiu langa ea in asemenea momente…

Nu ma asteptam la asa un gest nebun din partea ei… dar prin cate am trecut alaturi de ea, nu ma mai mira nimic. Eu stiam ca e in divort Alex Bodi, dar daca s-au casatorit inseamna ca a divortat si a fost liber sa isi traiasca iubirea alaturi de Bianca.

Ma bucur pentru ei. Si asa Bianca isi mai doreste un copil, asa ca nu m-ar mira sa faca si un al doilea. Ce pot sa ii mai doresc? Casa de piatra”, a declarat Razvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Bianca Dragusanu s-a casatorit joi, 1 august 2019, pentru a doua oara, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Dragusanu a mai fost casatorita cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultand o fetita, Sofia Natalia.

coral