Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Potrivit Politiei Constanta, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

„A fost un accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un barbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a parasit partea carosabila si a acrosat copaci dintr-un stufaris. Conducatorul auto a fost gasit decedat”, au anuntat reprezentantii Politiei Constanta.

Accidentul a fost sesizat in jurul orei 7.00 dimineata, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanta l-a gasit pe conducatorul auto, un barbat de 43 de ani, decedat. Surse din ancheta spun ca la volanul masinii era creatorul de moda Razvan Ciobanu. Acesta era singur in masina cand s-a produs accidentul.

Politistii sunt la fata locului si fac verificari pentru a stabili toate circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier.

coral