O inregistrare in care Razvan Ciobanu apare filmat in timp ce era drogat cu zombie pe strada starneste controverse si multa durere in sufletele celor care il iubesc. Imaginile surprinse de un trecator care se ofera sa-l ajute pe regretatul designer sunt halucinante. Filmarea a aparut cu cateva ore inainte de inmormantarea creatorului de moda.

La scurt timp dupa ce dai play la inregistrarea controversata, barbatul care l-a filmat pe Razvan Ciobanu in timp ce se afla intr-o situatie extrem de delicata ii spune: “Auzi, esti ok? Ce ai? Esti…”. Creatorul de moda ii raspunde, insa nu se intelege niciun cuvant din replica lui si… se indeparteaza din locul in care a stat pret de cateva secunde asemenea celor care pica in capcana drogului zombie. Martorul incearca sa-l opreasca si se ofera sa il ajute, insa el il refuza: “Stai, stai putin, frate! Ce ai? Ti-e rau, vrei sa te ajut cu ceva?”.

Dupa cum puteti vedea pe filmare, imaginile au fost surprinse la finalul iernii in Bucuresti, pentru ca inca sunt decoratiunile de Craciun, iar trecatorii care apar pe inregistrare sunt imbracati cu haine groase. Chiar daca afara se observa ca erau putine grade, daca nu chiar sub 0 grade Celsius, Razvan Ciobanu era incaltat cu papuci si avea haine subtiri pe el.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident teribil de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 850 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar, in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj. Designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit si o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

coral