Mihai Bobonete este ”capul rautatilor”! De la el a plecat totul privind nunta lui Dani Otil. Dar este oare adevarat? Razvan Simion a facut primele declaratii despre nunta colegului sau de la ‘Neatza cu Razvan si Dani’.

Un comentariu al lui Mihai Bobonete a condus la o asa-zisa nunta pe care Dani Otil urma s-o faca. Si, cand toata lumea a crezut ca Dani scapa de burlacie, iar Gabriela Prisacariu va deveni doamna Otil, Razvan Simion a venit cu adevarul! Nu va fi nicio nunta, iar Mihai Bobonete nu este nasul lui Dani Otil, scrie VIVA!.

”S-a discutat in redactie si a fost foarte interesant sa vedem o stire facuta dintr-un comment, nici macar dintr-un post. E foarte interesanta evolutia asta. Cred ca a gresit filiatia, gradele de rudenie, Bobo. A vrut sa-i spuna ‘Da, mosule’, pentru ca Dani este mosul baietelului sau. Nu e nasul, ci este cel care l-a dat la grinda cum se zice.  A fost interesant cum s-a facut o stire dintr-un comment, acum mai urmeaza sa se faca o stire dintr-un like. Daca iese o stire si din chestia asta, inseamna ca trebuie sa fim atenti si cu like-urile. Eu privesc mai detasat lucrurile”, a declarat Razvan Simion, pentru VIVA!.

Cum ”l-a insurat” Bobonete pe Dani

Dani Otil a postat un mesaj pe retelele de socializare, iar Mihai Bobonete i-a raspuns. ”Pentru ca ne stim de cand mancam carnaciori in bucataria lui minuscula… Pentru ca jucam fotbal uneori… Pentru ca am lesinat de ras si cand avea o teava in plaman, in spital… Pentru ca venea la Neatza si ne incarca pe toti ca o baterie externa… Pentru ca ia rasul in serios…”, a afirmat Dani Otil, referindu-se la prietenul sau, Bobonete. Actorul a reactionat imediat: ”Multumesc, finule!”.

coral