Recent, Monica Gabor a postat o serie de imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de fiica ei, într-un jet privat.

Extrem de zâmbitoare și stilate, cele două au strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților. Ce reacție a avut Irinel Columbeanu la imaginile postate?

Pe rețelele de socializare, Monica Gabor a postat o serie de imagini în care apare alături de fiica ei, Irinuca, într-un jet privat, în drum spre Los Angeles. În pas cu moda și aranjate, cele două și-au postat imagini pe rețelele de socializare, primind o multitudine de aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor. Și, evident, nici Irinel Columbeanu nu a ratat această ocazie și i-a comentat fostei sale soții la una dintre postări.

Monica Gabor și Irina nu au fost prezente la lansarea cărții

Irinel Columbeanu a avut o viață controversată și, nu de puține ori, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din România. Acum, în vârstă de 64 de ani, fostul milionar și-a lansat pe piață prima carte din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. La eveniment au luat parte mai multe persoane dragi lui.

Din păcate, Monica Gabor și fiica sa, Irina, nu au putut fi prezente fizic la marea lansare de carte, însă i-au transmis lui Irinel Columbeanu mesaje din America, prin care îl asigurau că îi sunt alături.

”Și Monica m-a întrebat cum să facă și ea ceva pentru mine și i-am sugerat să procedeze precum Irina, să facă postări pe rețelele de socializare. Încă nu am văzut nimic, probabil urmează”, a povestit Irinel Columbeanu.

coral