Carmen de la Salciua nu s-a putut abtine si a reactionat, dupa ce au aparut o serie de mesaje si imagini compromitatoare cu ea, pe Internet. Cineva a scos la iveala o serie de filmari de la unul dintre videoclipurile senzualei artiste. Ipostazele in care este surprinsa artista nu sunt deloc onorante pentru artista, ea facand o serie de gesturi care nu ii fac deloc cinste.

”Doar atat vreau sa comentez! Multumesc celor care ma sustineti! Nu a negat nimeni existenta acestor mesaje (mesajele pe care le schimba cu actualul ei iubit, n. red.), am negat doar ca au fost trimise cand relatia noastra (a senzualei cantarete cu inca sotul ei, Culita Sterp, n. red.) nu era sfarsita! Daca asta inseamna dreptate, sa loviti care, cum, cu tot felul… nu aveti decat! Daca asta va face pe unii fericiti, sa stati sa ma jigniti, aveti liber sa faceti asta!”, a spus Carmen de la Salciua pentru Wowbiz.ro.

Artista incearca sa le atraga atentia celor care o defaimeaza si a declarat ca ii va pune sa plateasca: ”Familia mea priveste asta, am si eu o mama care sufera pentru mine, o sora si niste oameni care ma iubesc! Poate unele aveti fete acasa… Oare v-ar placea sa vedeti cum barbatul o insala, cum profita de orice sa apara sa o denigreze? Oameni buni, cu toate caramizile astea aruncate in mine eu imi voi face o casa, metaforic vorbind! Si telefonul meu e plin cu de toate, cu dovezi, dar am avut bun simt pana la capat sa imi vad de viata mea mai departe si sa respect totusi niste ani! Eu ma retrag aici cu comentariile, dar pentru toate prejudiciile de imagine, pentru toata defaimarea mea ca om, ca artist, ca femeie… se va ocupa legea”.
”Timp de trei ani a avut numai de castigat de pe urma mea!”

In urma cu ceva timp, Carmen de la Salciua spunea ca fostul ei sot, Culita Sterp, a avut numai de castigat de pe urma ei. Mai mult decat atat, artista il acuza pe Culita Sterp de infidelitate. Se pare insa ca lucrurile erau diferite fata de situatia expusa de Carmen de la Salciua.

”Cand am vazut ca relatia noastra nu se mai poate repara, am decis sa ne despartim. Am fost inselata cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar daca sunt foarte putine care au recunoscut public ca i-au fost amante. Acum, vad eu, el incearca sa ma faca in toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt barbat, dupa ce nu am mai fost impreuna cu el, doar din razbunare. Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime, ca, cine stie, poate are si din-alea… Adica, nu pot sa inteleg cum poate fi asa… barbat, cum poate sa spuna lucrurile astea despre mine, avand in vedere ca, timp de trei ani, a avut numai de castigat de pe urma mea si i-am fost, totusi, sotie. Adica, sincer, am impresia ca in felul in care se comporta, tot el se descalifica”, a mai spus Carmen de la Salciua.

coral