Gigi Becali a reactionat dupa ce s-a aflat despre conflictul pe care l-a avut cu Syda.

 Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu, Bogdan Ionescu, zis "Syda", au avut un conflict verbal in Poiana Brasov, la un hotel de lux.

"Ma faceti sa rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus in gluma ca Basescu nu mi-a dat gratierea. Atunci el a spus nu stiu ce, dupa care i-am spus sa taca din gura, continuand sa vorbeasca urat. Eu il bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Brasov. A plecat si nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu daca ii dadeam un pumn lui Syda il adormeam direct, nu mai era nevoie ca sa se mai scoale. Asta a fost norocul lui, ca nu s-a ridicat de pe scaun. Daca se scula de pe scaun il loveam, nu poti lovi un om care sta pe scaun", a declarat Gigi Becali.

 Potrivit Cancan, incidentul ar fi avut loc cu doar doua zile inainte de Revelion. Pentru ca s-a despartit de fosta iubita Maria Grigoriu, Syda ar fi mers in restaurantul hotelului de lux pentru a-si ineca amarul, iar la un moment dat acolo ar fi aparut si Gigi Becali.

Finantatorul FCSB s-ar fi dus la masa unde statea Syda pentru a lua un scaun si, din cate se pare, in momentul in care l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-ar fi putut abtine si ar fi avut o replica acida la adresa fostului ginere al lui Basescu. Scandalul dintre cei doi ar fi inceput dupa ce Becali i-ar fi replicat lui Syda: ”Daca fostul tau socru dadea amnistia cand trebuia, eu nu stateam atata timp in inchisoare”, mai noteaza sursa citata.

coral