După o săptămână caniculară, weekend-ul se anunță răcoros, cu evenimente fresh, atât în aer liber, cât și în interiorul Iulius Mall Cluj. Târgul de haine ReClothing, care revine cu o nouă ediție de „yard selling”, și cinema în aer liber se regăsesc pe agenda acestui final de săptămână. Totodată, festivalierii își pot ridica brățările Electric Castle de la standul aflat în Atrium.

O nouă ediție ReClothing are loc în Iulius Parc, până pe 8 iulie 2022, astfel că poți să oferi a doua șansă pieselor vestimentare și, în același timp, să faci o faptă bună. La ReChlothing vei găsi item-uri în stare excepțională, în ton cu ultimele tendințe în modă. Totodată, JCI Cluj, organizatorul evenimentului, propune și o mini colecție proprie. Fondurile strânse la târg vor fi direcționate în hub-ul educațional al JCI, dedicat copiilor refugiaților din Ucraina.

A doua proiecție Movie Nights de anul acesta readuce pe marele ecran din Iulius Parc povestea neștiută a „Cruellei”. Vino împreună cu prietenii sau familia, vineri, 8 iulie, de la ora 21:30, la film în aer liber! Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine și o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției. Movie Nights este powerd by Cognizant Softvision, fiind organizat în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Toată lumea vorbește despre el, întreaga țară vibrează pe ritmuri electrice, iar cei mai nerăbdători vin deja la Iulius Mall Cluj după brățări. Electric Castle este pe cale să înceapă în Cluj Napoca, iar în Atrium festivalierii sunt așteptați, până pe 13 iulie, la standul dedicat festivalului, de unde își pot ridica pass-urile pentru zilele pline de distracție.

Iulius Mall Cluj găzduiește în acest final de săptămână și târgul cu produse handmade, unde se pot găsi de la articole unicat, ce pot fi purtate chiar și la Electric Castle, până la accesorii simple, perfecte de luat într-o zi la birou.

Totodată, în Iulius Mall mai poate fi descoperită expoziția „Fascinanta Indie, călătorii şi veşminte”, iar brandurile tale favorite propun reduceri de până la 70% în cadrul Summer Sale.

coral