Gheorghe Dinca a fost adus, luni dimineata, de anchetatori, la locuinta sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Barbatul a fost transferat inca de sambata in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, luni si marti, la reconstituirea presupuselor crime pe care a marturisit ca le-a comis in casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni a avut loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marti va fi reconstituit cazul Luizei. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, ca la reconstituirea crimelor din Caracal, o politista joaca rolul Alexandrei, iar Gheorghe Dinca o leaga cu cureaua.

Totodata, la actiunea din locuinta lui Dinca, barbatul este surprins cum cara o papusa, semn ca a dus victima, pe Alexandra, catre butoi.

La Dobrosloveni, monstrul din Caracal a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor, care au incercat sa ajunga la masina in care acesta se afla. Doua femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascati sa nu ajunga la Gheorghe Dinca. “De ce il aparati? Nu se poate asa ceva!”, au strigat femeile. Una dintre acestea a spus cu lacrimi in ochi: “Nu este posibil asa ceva, vrem sa traim intr-o tara democratica, nu asa cum cei de sus ne-o prescriu”.

Cazul disparitiile adolescentelor din Caracal

Va reamintim ca Alexandra Macesanu,  originara din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a fost rapita de Gheorghe Dinca miercuri, 24 iulie. A doua zi dupa ce a disparut, adolescenta a reusit sa sune de trei ori la serviciul unic de urgenta, insa, salvatorii nu au reusit sa o ia din Casa Groazei din Caracal. Copila ar fi implinit 16 ani pe 15 septembrie, insa, la aproape doua luni de la disparitia sa, anchetatorii nu au reusit sa afle ce s-a intamplat, de fapt, cu trupul sau. Cu cateva luni inainte ei, monstrul de 66 de ani a rapit-o pe Luiza Melencu, o fata de 18 ani. Ea a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca pe 14 aprilie si de atunci nimeni nu a mai vazut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi inceput clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitoiu” din Craiova, insa… in locul ei, la festivitate au fost doar mama si bunicul, care au transmis mesaje sfasietoare. Luiza Melencu s-a nascut pe 2 decembrie 2000.2

coral