Novac Costin Alexandru, supranumit "regele hoților" de la Cluj, mai rămâne 30 de zile după gratii, după ce judecătorii Curții de Apel Cluj au respins cererea acestuia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cunoscutul hoț a fost arestat la mijlocul lunii octombrie a anului trecut, după ce a fos prins în flagrant încercând să ii fure portmoneul unei femei, în plină stradă.

”În data de 06.10.2020, în jurul orei 17.00, persoana vătămată se afla într-un magazin pentru a efectua cumpărături. Persoana vătămată a luat un cărucior, a intrat în magazin și a început să pună bunuri în coș, deplasându-se la raionul de legume. În timp ce persoana vătămată alegea legumele a observat că un bărbat se apropie foarte mult de ea, acesta vorbind la telefon, persoana vătămată simțind cum acesta îi  deschide fermoarul genții pe care o avea pe umăr.

Persoana vătămată l-a întrebat pe acesta imediat ce face și l-a lovit pe acesta cu mâna peste umăr pentru a-l îndepărta. Întrucât ceilalți cetățeni din magazin au auzit-o pe persoana vătămată au fugit după persoana de sex masculin și au imobilizat-o. Din procesul-verbal de constatare întocmit de organele de poliție a rezultat că persoana de sex masculin care a încercat să sustragă bunuri din geanta persoanei vătămate este inculpatul Novac.”, arătau surse judiciare la momentul reținerii acestuia.

Pe numele deja celebrului Novac Costin Alexandru există cel puțin 20 de plângeri penale, toate pentru furturi din buzunare.

coral