Regus, cel mai mare furnizor de soluții flexibile de lucru din lume, cu peste 3.200 de centre în peste 900 de orașe din 125 de țări, inaugurează Regus Central Business Plaza Cluj-Napoca, situat într-o clădire de birouri Clasa A, ultracentrală.

Compania oferă servicii complete de lucru prin produsele sale de la adrese de afaceri, spații de colaborare (coworking), birouri dedicate all inclusive, birouri de zi și săli de întâlniri clienților. Locația din Cluj-Napoca este prima de acest fel din afara Bucureștiului, iar investițiile pe metru pătrat variază între 500 și 800 de euro, în funcție de facilitățile oferite și standardul biroului.

Ca filozofie, Regus se adresează unei palete foarte largi de clienți, fie că este vorba de un start-up cu doar câțiva angajați sau de multinaționale. Regus Central Business Plaza Cluj-Napoca are o capacitate de până la 225 de locuri dedicate, care include birouri private, spații de coworking, business lounge și birouri virtuale. De asemenea, profilurile companiilor care doresc să le ofere angajaților un astfel de spațiu de lucru sunt extrem de diverse, de la case de avocatură, la domeniul bancar, comerț online, agenții de turism, firme de consultanță, companii din sectorul IT și multe altele.

„Ultimii doi ani au determinat afacerile să intre într-o nouă normalitate, care a devenit tot mai flexibilă. Atât angajatorii, cât și angajații au început să se orienteze tot mai mult pe sistemele de lucru remote și hibrid, însă biroul fizic nu va dispărea. De aceea, din ce în ce mai multe companii se orientează spre spații de birouri flexibile dedicate modului de lucru hibrid. La ce se referă, concret, această flexibilitate? În mod tradițional, organizațiile sunt nevoite să semneze contracte de închiriere pentru spații pe o perioadă mai lungă de timp, ajungând chiar și până la 5-10 ani. Spațiile flexibile de birouri au avantajul de a fi semnate pe termen mai scurt.

La Regus, spațiile noastre de birouri private, cu servicii complete, oferă companiilor, indiferent de dimensiune, un mediu plin de inspirație în care să se concentreze, să colaboreze și să obțină rezultate optime chiar în inima municipiului Cluj-Napoca. Regus are locații și în București și, inevitabil, extinderea trebuia să vină înspre Cluj-Napoca, deoarece este cel mai important pol de dezvoltare din România, după capitală”, a declarat Victor Tighinean, CEO TigHolding, deținătorul francizei Regus pentru Transilvania, Banat, Crișana.

Pe piața locală, Regus vine în completarea spațiilor de coworking deja existente, având în ofertă o pondere de 80% birouri private și 20% coworking. Clienții care aleg un birou privat în cadrul clădirii Regus vor beneficia de servicii „all inclusive”, care includ mobilier, infrastructură internet și telecom, utilități, secretariat și recepție, securitate, curățenie, dar și acces în rețeaua globală Regus. Companiile care vor colabora cu Regus în Cluj-Napoca vor avea acces, pe baza abonamentului, la zona de lounge de la oricare dintre locațiile Regus din întreaga lume.

Pe viitor, reprezentanții francizei Regus doresc să deschidă centre în mai multe orașe importante din România (Timișoara, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și altele). Anul 2022 stă sub semnul expansiunii, deoarece, după deschiderea spațiului de birouri din centrul municipiului Cluj-Napoca, urmează deschiderea unui alt centru în clădirea United Business Center, parte din proiectul Iulius Mall Cluj-Napoca, iar un altul în cadrul AFI Brașov. Franciza Regus este deținută de TIGHolding S.R.L., companie patronată de Victor Tighinean și Anatolie Tighinean.

Despre Regus

Regus este o companie cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul spațiilor de birouri private/flexibile și coworking, având peste 3.200 de centre în peste 900 de orașe din 125 de țări.

Regus este deținută de IWG (International Workplace Group) in portofoliul căruia se mai regăsesc și următoare branduri globale și regionale de spatii de lucru: Spaces, HQ, Signature by Regus și No18. Prin intermediul acestui portofoliu divers, Regus le oferă clienților o varietate de neegalat în materie de design, amenajare, locații și clădiri, permițându-le să aleagă spațiul de lucru potrivit pentru nevoile lor unice.

coral