Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a reluat seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în teritoriu”.

În cadrul audienţelor vor fi abordate aspecte de interes general, cetăţenii având posibilitatea de a prezenta preşedintelui forului administrativ județean problemele cu care se confruntă precum şi propunerile pe care le au în vederea unei optime administrări a comunităţii.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Dorim să ne asigurăm, în primul rând, că proiectele inițiate de noi răspund într-o manieră adecvată nevoilor reale şi concrete ale cetăţenilor.

Prin intermediul acestor audiențe le oferim posibilitatea de a se implica activ în actul decizional local, prin propuneri menite să contribuie la eficientizarea administrației publice”.

Primele întâlniri cu cetățenii din cadrul programului „Audiențe în teritoriu” au avut loc în cursul zilei de marți, 2 aprilie 2019, în comunele Chiuiești, Câțcău și Vad.

Alături de președintele Consiliului Județean, la aceste întâlniri participă și vicepreședintele forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat, împreună cu o serie de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în gestionarea problemelor din mediul rural printre care și responsabilii cu derularea programelor de reabilitare a drumurilor județene și de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare, respectiv Direcţia de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului și Compania de Apă „Someş”. 

coral