Iulian Apostol, fost mijlocaș la Unirea Urziceini și FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Dan Petrescu și a lui Mihai Stoica.

Cei trei au lucrat împreună la formația din Urziceni, campioană în 2009, iar Apostol i-a criticat pentru ultimele scandaluri dintre ei. Fostul internațional se declară dezamăgit de contrele continue dintre Petrescu și Stoica și s-a arătat deranjat de declarația antrenorului lui CFR Cluj, care a spus că „Am fost atacat de mulți oameni cu care am lucrat și pe care i-am ajutat. Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică”.

„Cel mai trist și mai trist este că oameni care au colaborat și au obținut rezultate împreună ajungă, după ani, să se bălăcăraescă în presă. Ăsta e stilul românesc, stil de spatele blocului, «Hai să ne arătăm care e mai șmecher». Ăsta este stilul românesc al lui MM Stoica și al lui Dan Petrescu.

Dacă Petrescu era în Spania sau Anglia, nu-i auzeai gura. Nu vorba de vreun adversar sau de cineva din aceeași breaslă. Dacă MM era prin Italia sau Spania nu îl auzeai vorbind despre altcineva. Acolo te dau afară. Acolo primează etica și bunul simț. Mă doare când văd astfel de jigniri, între oameni care au colaborat, arată gsp.ro

Am văzut că Dan Petrescu a spus că a dat de mâncare pe unde a fost. Nu a dat de mâncare la nimeni. Să înțeleagă el și MM Stoica că ei sunt angajați. Ei nu angajează pe nimeni, nu dau de mâncare la nimeni. Ei semnează ca să primească «mâncare». Asta să înțeleagă. Ei nu au angajat pe nimeni. Cluburile angajează. 

Mă doare să văd că oameni care stăteau la cafea după meciuri și făceau strategii își scot ochii unul altuia. Ce ați făcut, mă fraților? Doar nu ați evitat războiul din Ucraina… Nu ați făcut nimic! Sunteți angajați și plătiți. Să ajungi să te jignești în halul ăsta e o lipsă de respect.

Eu, care am fost acolo, e jignitor din partea lui Dan Petrescu și din partea lui MM Stoica. MM a zis că dacă el nu era acolo, atunci Urziceni nu lua campionatul. Nu m-au învățat MM și Dan Petrescu cum să dau o diagonală sau să bag o alunecare. Ei m-au căutat pe mine, nu eu pe ei. Clubul i-a căutat pe toți. 

Petrescu nu are voie vreodată în viața lui să spună că dă de mâncare! El dă de mâncare familiei lui. Atât. Că nu a inventat el furculița și pâinea. E jignitor. Eu mă simt jignit. Cum să-mi spui că mi-ai dat de mâncare? Ai băgat-o tu în poartă? Ai alergat tu? Nu pot accepta ca cineva să mă calce în picioare”, a spus Iulian Apostol la Radio Gold FM.

„Lui MM Stoica îi place să iasă în evidență”

Fostul mijlocaș s-a arătat deranjat și de faptul că Mihai Stoica l-a taxat pe Marius Onofraș, după discursul pe care acesta l-a avut la GSP LIVE despre Tavi Popescu.

„Mi-a plăcut de Onofraș. Nu știu ce l-a deranjat pe MM. A vorbit foarte frumos. MM ar trebuie să accepte că fiecare om are dreptul să vorbească despre oricine. Așa cum el vorbește de alții. Nu știu ce-i dă dreptul lui să vorbească despre alții, dacă alții nu pot despre alții. 

Onofraș a vorbit frumos. Nu a fost nimic ieșit din comun, dar lui MM îi place să apară și să iasă în evidență. Să accepte că și alții au dreptul să-și spună punctul de vedere. MM nu a inventat ceva ca să aibă doar el dreptul să vorbească. Să nu uite că Onofraș și alții au câștigat campionatul acolo unde a fost”, a adăugat Apostol. coral