Daiana Jelescu este o tânără din Cluj, dansatoare de profesie și profesoară de balet. De asemenea, ea face „Terapie prin balet” cu tinerii cu Sindrom Down. Daiana este implicată în societate, își dă interesul, dar după un an de zile de când a lovit pandemia și regulile sunt tot mai stricte, aceasta simte nevoia să se revolte. Tânăra a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își cere drepturile.

Revolta tinerei a apărut după ce autoritățile au introdus noi restricții și au limitat ieșirile din casă la ora 22. Redăm integral mesajul tinerei:

„Să-mi explice cineva, vă rog, logica noilor interdicții, mai precis cea care prevede ca la ora 22 să fim în casă !

Până și noi, cei din categoria cetățenilor responsabili care poartă mască, respectă reguli și se vaccinează, suntem deja sătui de toată mizeria și isteria asta.

Ne-ați FURAT deja un an din VIAȚĂ ! Ne-ați ținut în casă, am acceptat. Ne-ați oprit activitățile. Ați distrus economia, educația, ARTA… ne-am resemnat sau adaptat. Ați luat oamenii din case cu izoletele ca să măriți siguranța, panica și drama. Dar le-ați dat FOC în spitale. Pacienții de Covid au ars în flăcări pe paturile de Spital pe care ar fi trebuit să se salveze și să se vindece.

Am donat toți!!! Am donat pentru Spitale, pentru “Eroii din linia 1” sau ..șpăgarii de altă dată. Pentru ce am donat ? Pentru ce ne-am conformat ?

Într-un an de zile, singura soluție pe care mintea voastră putredă a reușit să o găsească este să ne băgați în casă la 22 ?!

Țara asta nu face nimic pentru NOI. Mie să nu-mi vorbească nimeni despre obligații legale, morale sau etice, fiindcă le-am bifat pe toate. Acum îmi vreau drepturile !

Nu am încurajat rebeliunea, dar o simt și o înteleg. Ne mirăm că toată țara e în depresie ? O să poată România să-mi dea vreodată înapoi TIMPUL pe care mi l-a luat ?!

De unde v-a venit ideea asta cu 22  S-a reîncarnat Ceaușescu ? Dacă da, sper ca cei pe care-i posedă acum, să nu aibă aceași soartă”, a scris Daiana pe pagina ei de Facebook. coral