O româncă rezidentă în Aosta, Italia, a fost ucisă de un italian pentru că ar fi refuzat jocul erotic propus de acesta. Victima avea doar 32 de ani.

Elena Raluca Șerban era stabilită în Aosta, Italia. Femeia a fost ucisă de un bărbat italian. Procesul lui Gabriel Falloni va începe în mai puțin de două luni.Presa din Italia anunță că primul termen este pentru miercuri, 1 decembrie.

Criminalul are 36 de ani. El este acuzat pentru crimă voluntară agravată și tâlhărie. Italianul se află de câteva luni bune în spatele gratiilor, după ce a a declarat că a ucis-o pe tânăra în vârstă de 32 de ani, pe 17 aprilie, chiar în apartamentul pe care femeia îl închiriase.

Procurorii Luca Ceccanti și Manlio D’Ambrosi au cerut ca procesul să aibă loc de îndată, mai ales că Falloni a recunoscut crima.

Președintele Gramola a stabilit, însă, cinci termene, o sentință finală urmând să fie dată până în a doua jumătate a lunii ianuarie 2022, potrivit valledaostaglocal.it.

Gabriel Falloni a mărturisit totul. Italianul a dat detalii despre cum s-a întâmplat tragedia. Elena Raluca Șerban a fost găsită moartă pe data de 17 aprilie în apartamentul pe care îl închiriase, în Aosta. Criminalul a lovit-o pe femeie cu o singură lovitură de cuțit în zona gâtului, iar tânăra româncă a fost găsită fără suflare în baia locuinței, într-o baltă plină de sânge.

Elena a decedat pe loc. Individul a fugit de la fața locului. El a pus într-o pungă cearceafurile pline de sânge și cuțitul pe care le-a aruncat în gunoiul de lângă casa lui.

Conform valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani ar fi practicat prostituţia. Elena era din Galați. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese bărbatului.

coral