Veste proasta pentru indragita artista Rona Hartner! Din pacate, inca n-a scapat de cancer.

Rona Hartner va ajunge din nou pe mana chirurgului, fiindca la nici doua luni dupa operatia suferita, medicii i-au dat vesti proaste.

Artista trebuie sa treaca prin a doua operatie pentru i se monta un cateter, vital pentru starea ei de sanatate. Inafara de acesta, Rona va trebui sa faca chimioterapie preventiva, pentru a nu se instala metastaza.

Rona Hartner, interventie chirurgicala de urgenta

„Mi s-a depistat un cancer de colon, dupa ce am facut ocluzie intestinala. Oncologul din Franta mi-a spus sa fac citostatice de preventie timp de sase luni. Sunt in faza trei a cancerului, voi face o mica interventie chirurgicala.
Nu m-au lasat sa plec, luni voi fi operata ca sa-mi puna un cateter. Nu mi-e frica de citostatice, le fac din doua in doua saptamani. Am cinci ganglioni langa tumora, pompau celule maligne in tot corpul.
Acum ca sa nu recidiveze si sa nu se instaleze metastaza trebuie sa fac chimioterapie preventiva. Nu-mi pierd parul si nu slabesc, mi-as fi dorit eu”, a spus Rona Hartner in cadrul emisunii Rai Da Buni, difuzata de Antena Stars, potrivit romaniatv.net.
Rona Hartner, tumora pe colon

Rona a fost depistata cu tumora in luna februarie, cand s-a simtit rau si a mers la medic. Si-a facut o serie de analize iar atunci i s-a depista tumora. Doctorii au decis sa o interneze de urgenta.
Rona Hartner urma sa se intoarca in Franta. Dar i s-a facut rau si a decis sa mearga la spital sa afle ce se intampla. Dupa ce au venit rezultatul analizelor, medicul nu a lasat-o sa plece. I-a spus ca are o tumora pe colon si, din fericire, este operabila.

„Am avut o mica stare proasta joi noaptea, vineri am fost preluata de urgenta. Au gasit ceva la tomograf care nu e prea bun vreau doar sa spun tuturor sa nu va fie frica sa mergeti la doctor cand va simtiti rau.

Eu am crezut ca este o ocluzie intestinala, dar este vorba despre o tumoare, nu mi-e frica sa o oprez in urgenta. Este cea mai buna solutie. Va rog sa va rugati pentru mine”, a transmis vedeta pe contul personal de Facebook, intr-un clip video filmat de ea, la acel moment.

coral