„Cristiano Ronaldo va părăsi Manchester United de comun acord, cu efect imediat”, este anunţul publicat marţi seara pe site-ul clubului britanic. Despărţirea survine în urma interviului acordat de portughez lui Piers Morgan, în care a făcut o serie de acuzaţii grave.

„Clubul îi mulţumeşte pentru contribuţia sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariţii, şi îi urează lui şi familiei sale succes în viitor.”, se mai spune în comunicatul prin care se anunţă despărţirea.

„Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub conducerea lui Erik ten Hag şi pe lucrul împreună pentru a obţine succese pe teren”, încheie „diavolii roşii” comunicatul, în timp ce Ronaldo se află la Cupa Mondială din Qatar, unde va debuta joi, alături de naţionala Portugaliei, împotriva echipei statului african Ghana.

"Celor din familia Glazer nu le pasă de club… sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester United e un club de marketing. Vor primi bani din marketing-sport, nu prea le pasă, după părerea mea.

Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul, ar trebui să ştie că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Eu vreau tot ce e mai bun pentru club, de aceea am venit la Manchester United", a spus Ronaldo acordat lui Piers Morgan, care a dus la ruptura definitivă dintre club și jucător.

Atacantul l-a luat în colimator și pe antrenorul Erik ten Hag.

coral