Dupa ce i-a surprins pe colegii sai atunci cand a spus ca nu stie sa danseze pe manele, Roxana a fost prinsa cu mata in sac.

Concurenta de la „Puterea dragostei” este protagonista unui videoclip in care le arata tuturor ca apreciaza acest gen muzical.

Asa cum i-a obisnuit pe fanii sai, concurenta din Casa dragostei se misca extrem de senzual, chiar si pe acest gen de muzica, iar alaturi de o masina scumpa si de o tinuta care nu lasa loc de interpretari, succesul este garantat.

In concurs, insa, Roxana le-a spus colegilor de competitie ca nu suporta sa danseze pe manele si de fiecare data a evitat sa se ridice de pe scaun cand a inceput o asemenea piesa.

Andy de la Puterea Dragostei, adevarul despre motivul pentru care a batut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

Andy de la Puterea Dragostei a fost invitat la Teo Show si a vorbit despre ce s-a intamplat intre el si Roxana si motivul pentru care a batut-o.

Andy a parasit Puterea Dragostei inainte de a deveni concurent cu drepturi depline, dupa ce a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubita. Din cate se vede pe filmare, el i-a dat cu sutul in picior si a scuipat-o. Invitat la Teo Show, el a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat intre el si cea cu care a avut o relatie.

„Am avut si eu doua trei secunde cand mi-am pierdut cumpatul”, a spus Andy despre momentul in care a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubita.

Dupa ce a vazut din nou imaginile in care a agresat-o pe Roxana, Andy a spus ca ii pare rau pentru gestul lui, dar ca a reactionat asa dupa ce ea l-a provocat.

coral